July 24, 2019

OST : Rrezimi i shtyllave, black out ne gjithe vendin (03 Janar 2012)

OST : Rrezimi i shtyllave, black out ne gjithe vendin (03 Janar 2012) #1
Download OST : Rrezimi i shtyllave, black out ne gjithe vendin (03 Janar 2012), Download(Unduh) Lagu Gratis, Gudang Lagu, PlanetLagu, Mp3/Song Download, Mp3 Juice, Convertidor Youtube MP3/MP4 | Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Description

Lajme - Tv Klan 2012 Pamje, shtyllat e tensionit.

Rrëzimi i dy shtyllave të tensionit të lartë të linjave që transmetojnë energji nga Komani dhe Vau i Dejës në nënstacionet e Elbasanit dhe Tiranës, rrezikonte black out total në të gjithë Shqipërinë për disa ditë me rradhë. Drejtori i Operatorit të Sistemit të Transmetimit, institucioni përgjegjës për transmetimin e energjisë dhe mirëmbajtjes së linjave, sqaron se riparimi i tyre do të kishte patur kosto të lartë dhe do të kërkonte kohë.
Shpërthimi mendohet se ka patur si qëllim dëmtimin e plotë të dy linjave që aktualisht transmetojnë sasinë më të madhe të energjisë pasi hidrocentrali i Fierzës punon në kapacitet më të ulët si pasojë e thatësirës.
Ndërsa hetimet vijojnë, OST-ja hedh poshtë të paktën një prej pistave të mundshme të hetimit, atë të konfliktit mes këtij institucioni dhe pronarëve të tokave ku janë vendosur shtyllat.
Sulmet me eksploziv ndaj shtyllave të tensionit të lartë nuk janë të pakta. Në të gjithë vendin janë afro 1000 shtylla të tilla dhe për të parandaluar dëmtimet e qëllimshme nga individë të veçantë, OST-ja po shqyrton mundësinë e instalimit të elementëve të sigurisë si kamera apo paisje të tjera në linjat kryesore të vendit.

Follow #RTVKlan Online

Për më shumë klikoni: [[link stripped - click to show]]

Facebook – [[link stripped]]
Instagram - [[link stripped]]
Twitter - [[link stripped]]

© 2019 RTV Klan

Disclaimer

All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. This content may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading OST : Rrezimi i shtyllave, black out ne gjithe vendin (03 Janar 2012) music/video on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artist(s) by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.

Link Download
Tags Download Mp3 OST : Rrezimi i shtyllave, black out ne gjithe vendin (03 Janar 2012), Download Lagu OST : Rrezimi i shtyllave, black out ne gjithe vendin (03 Janar 2012), OST : Rrezimi i shtyllave, black out ne gjithe vendin (03 Janar 2012) Mp3 Download, OST : Rrezimi i shtyllave, black out ne gjithe vendin (03 Janar 2012) Song Download, Convertidor de youtube a mp3, Convertissuer Youtube Mp3, Music
 

Top